Despre noi
__________________________________________________________________


Abordarea noastra

Exista multe companii pe piata in ziua de azi ce ofera servicii IT, majoritatea se axeaza pe servicii specifice, altele ofera un mix. Echipamentele si tehnologiile performante pe care le utilizam denota calitatea superioara a serviciilor oferite, iar profesionalismul cu care oferim solutii perfect adaptate necesitatilor celor mai exigenti clienti ne situeaza in topul companiilor de telecomunicatii din raza Ilfov.
Age Networks ofera externalizare completa a departamentului IT si in acelasi timp oferind consultanta pentru imbunatirea performantelor activitatilor business-ului pe care il aveti.
Noi gestionam toate tehnologiile de care aveti nevoie pentru ca dumneavoastra sa va axati strict pe activitatea principala a afacerii.

Profilul companiei

Fondata in 2009, cu o experienta a membrilor echipei de peste 12 ani in industria IT, Age Networks este o companie privata cu sediul in Sintesti (ILFOV), focusandu-se in livrarea celor mai bune servicii din domeniu, prin intelegerea necesitatilor oricarei organizatii de a avea o infrastructura IT functionabila si adaptata cerintelor crescande de securitate si eficienta.

Misiunea noastra este de a avea clienti incantati de un parteneriat ce le aduce o colaborare necesara si eficienta pentru a atinge obiectivele propuse, prin folosirea mult mai eficienta a serviciilor IT. Pentru a obtine asta, Age Networks va ofera profesionisti orientati catre client, ingineri bine pregatiti tehnic, un suport client de exceptie, solutii inovatoare pentru toate nevoile IT, incluzand proiectarea, instalarea si mentenanta retelelor, incepand de la o tastatura pana la un datacenter.

Despre noi

Viziunea noastra este de a asigura servicii de Internet fibra optica in Comuna Vidra cat si cartierele noi dinspre Berceni la un cost corect. Age Networks este o companie orientata exclusiv catre clienti. Dimensiunea companiei ne permite sa fim flexibili si sa ne adaptam imediat necesitatilor acestora.In acest scop folosim infrastructura proprie de transport pe fibra optica, la care adaugam cunostintele si experienta acumulata de catre actionarii si angajatii nostri in cei peste 12 ani de activitate in companii pioniere din Romania. Ca o garantie a calitatii serviciului si a excelentei in relatia cu clientul pe care le promovam, le multumim celor 600 de utilizatori care au ales deja sa utilizeze solutiile noastre de comunicatie. Am reusit sa ii satisfacem in totalitate, rata de reziliere a contractelor fiind nula.

Internet
Fibra optica
IP
FTP
World
Home         Despre noi         Internet         Misiunea noastra         Publicitate         Documente        Contact
Televiziune
Noutati ...

Google TV in Europa

Gigantul Google va lansa la inceputul anului viitor si in Europa serviciul TV, ce este disponibil deja in SUA, care faciliteaza clientilor accesul la internet de pe televizor, folosind un browser, a declarat presedintele gigantului american, Eric Schmidt. Mai mult ...

Alerta!!! Hackerii va pot fura masina cu ajutorul unui sms
Datorita evolutiei tehnologiei din zilele noastre aflam ca si un mic hacker poate descuia masini si poate porni motorul fara cheie, transmitand mesaje speciale catre sistemul anti-furt al autovehiculului. Mai mult ...


Toate drepturile rezervate A.G.E. NETWORKS SISTEMS SRL