Misiunea Noastra
Internet
Fibra optica
IP
FTP
World
__________________________________________________________________


Evolutia continua pentru a deveni cel mai bun furnizor de telecomunicatii pentru clientii nostri.

Misiunea Age Networks consta in a oferi clientilor cele mai bune servicii de telecomunicatii din punct de vedere calitativ - in termeni de fiabilitate, performanta si customer service - in conditiile celui mai avantajos raport calitate - pret.

Viziune

Ne dorim sa ne mentinem in topul operatorilor de telecomunicatii prin inovatie continua, crearea de valoare si stabilirea unor parteneriate bazate pe incredere.

Valori

Actionam intr-un mod responsabil, conform unui set de valori si principii ce guverneaza orice actiune intreprinsa:

Valoare adaugata
Cheia consta in a fi orientati catre clienti si catre business. A fi inovativi si a actiona ca niste pionieri in domeniu constituie parte a filozofiei noastre. Ne straduim sa impartasim si sa exploatam cu succes toate resursele de care dispunem. Promovam solutii simple si durabile, care sa adauge valoare pentru clientii nostri.

Respect
Demonstram incredere, curaj si integritate. Cunostintele angajatilor nostri sunt extrem de apreciate si suntem cu totii responsabili de crearea unui climat bun de lucru. Ii tratam pe cei din jurul nostru asa cum ne dorim sa fim tratati, intr-un mod profesionist si corect. Siguranta si integritatea clientului si retelei sunt atent protejate si vom actiona intotdeauna in interesul clientilor nostri si al companiei.

Actiune
Noi facem lucrurile sa se intample! Luam decizii care conduc catre dezvoltare si schimbare. Planificarea si implementarea cat mai rapida sunt cruciale. Gazduim un climat de business foarte activ, in care fiecare isi poate aduce contributia si facem uz de competentele angajatilor nostri. Clientii nostri trebuie sa experimenteze faptul ca a face afaceri cu noi este usor si aducator de recompense.
Home         Despre noi         Internet         Misiunea noastra         Publicitate         Documente        Contact
Televiziune
Noutati ...

Google TV in Europa

Gigantul Google va lansa la inceputul anului viitor si in Europa serviciul TV, ce este disponibil deja in SUA, care faciliteaza clientilor accesul la internet de pe televizor, folosind un browser, a declarat presedintele gigantului american, Eric Schmidt. Mai mult ...

Alerta!!! Hackerii va pot fura masina cu ajutorul unui sms
Datorita evolutiei tehnologiei din zilele noastre aflam ca si un mic hacker poate descuia masini si poate porni motorul fara cheie, transmitand mesaje speciale catre sistemul anti-furt al autovehiculului. Mai mult ...


Toate drepturile rezervate A.G.E. NETWORKS SISTEMS SRL