Publicitate
Internet
Fibra optica
IP
FTP
World
__________________________________________________________________


Realizare site web

Solutii complete: inregistrare domeniu, gazduire, realizare site, optimizare Google, promovare online, inserare diverse scripturi pe site.

Optimizare site-uri web

Optimizarea site-ului vizeaza doua aspecte:
1. Optimizarea codului sursa in site.
OPTIMIZARE IN STRUCTURA SITE-ULUI are in vedere realizarea descrierilor, etichetelor meta tag, titlurilor, aranjarea informatiilor, link-urilor, structurarea continutului, incarcarea rapida, corectitudinea codului.
2. Obtinerea de referinte (link-uri de pe alte site-uri catre site)
OPTIMIZARE CATRE SITE Inseamna obtinerea de link-uri de pe alte site-uri (preferabil cu aceeasi tema). Foarte eficiente se dovedesc a fi directoarele web, dintre care DMOZ (director din care Google actualizeaza periodic informatiile sale, cu un page rank de 9, transferabil) cat si directoarele web romanesti. De asemena un rol important trebuie atribuit si site-urilor de anunturi care prezinta rubrica pentru url, si se comporta asemanator unui director web.

Banner Web

Bannere-le web sunt definite ca fiind prezentari dinamice, de diferite dimensiuni, cu un mesaj rapid, in scop publicitar. Pentru realizarea unui banner web sunt necesare: imagini, linii de text, dimesiunea acestuia in pixeli (pentru publicitate pe alte site-uri sunt dimensiuni standard specificate, de asemeanea unele site-uri impun o dimensiune maxima in kb acceptata).
Creeatia banner-ului poate fi realizata de noi, serviciul fiind realizat contracost.

Dimensiunile Bannerelor pot sa fie:

a) 468x60 (Full banner)

b) 120x60 (Button 2)
c) 120x600 (Skyscraper)
d) 120x400 (Vertical Banner 2)
e) 125x125 (Square Button)
f) Bannere web dimensiune neconventionala

Home         Despre noi         Internet         Misiunea noastra         Publicitate         Documente        Contact
Televiziune
Noutati ...

Google TV in Europa

Gigantul Google va lansa la inceputul anului viitor si in Europa serviciul TV, ce este disponibil deja in SUA, care faciliteaza clientilor accesul la internet de pe televizor, folosind un browser, a declarat presedintele gigantului american, Eric Schmidt. Mai mult ...

Alerta!!! Hackerii va pot fura masina cu ajutorul unui sms
Datorita evolutiei tehnologiei din zilele noastre aflam ca si un mic hacker poate descuia masini si poate porni motorul fara cheie, transmitand mesaje speciale catre sistemul anti-furt al autovehiculului. Mai mult ...


Toate drepturile rezervate A.G.E. NETWORKS SISTEMS SRL